Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Голубац | 25. јануар 2020.

Повратак на врх

Врх

Нема коментара

Подршка локалним пореским администрацијама

Подршка локалним пореским администрацијама
golubac.org.rs

ПОДРШКА ЛОКАЛНИМ ПОРЕСКИМ АДМИНИСТРАЦИЈАМА

У оквиру пројекта „Општински економски развој у источној Србији“, у 9 општина источне Србије (Велико Градиште, Голубац, Мајданпек, Кладово, Књажевац, Сокобања, Бољевац, Зајечар и Неготин), једна од планираних активности је пружања помоћи локалним пореским администрацијама ових Општина, обезбеђивањем додатно ангажованих сарадника за ажурирање и проширење база обвезника пореза на имовину.

Национална сужба за запошљавање ће, у сарадњи са Немачком Владином организацијом ГИЗ, пружити подршку локалним пореским администрацијама у Србији, обезбеђивањем додатно ангажованих сарадника за ажурирање и проширење база обвезника пореза на имовину.

У оквиру овог заједничког пројектног задатка Немачка Владина организација, ГИЗ обезбеђује средства за финансирање зарада додатно ангажованих сарадника, док ће НСЗ изабраним општинама обезбедити одговарајућа лица са своје евиденције незапослених.

Финансијска средства ће се искористити за финансирање зарада ангажованих сарадника на период од 3 месеца за потребе 9 општина источне Србије.

Почетак активности ажурирања база података о пореским обвезницима предвиђен је за децембар 2013. године, а све пројектне активности би требало завршити до краја марта 2014. године.
Укупа вредност пројекта је 36.000 ЕУР.

Додајте коментар

Оставите одговор