Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golubac | 29. maj 2023.

Povratak na vrh

Vrh

Nema komentara

FINANSIJSKA PODRŠKA

FINANSIJSKA PODRŠKA
golubac.org.rs

Pravo na finansijsku podršku ima pravno lice, preduzetnik i fizičko lice – nosilac komercijalnog porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koji je proizveo suncokret roda 2022. godine i koji je upisan u Registar poljoprivrednih gazdinstava i nalazi se u aktivnom statusu.

Zahtev za ostvarivanje prava na finansijsku podršku poljoprivrednim proizvođačima suncokreta roda 2022. godine, podnosi se u periodu od 14. oktobra do 14. novembra 2022. godine.

Uz obrazac zahteva, http://uap.gov.rs/wp-content/uploads/2022/08/javni-poziv-suncokret-06102022.pdf

Podnošenje zahteva iz člana 2. ovog Javnog poziva ne smatra se preuzimanjem obaveze od strane korisnika budžetskih sredstava u smislu zakona kojim
uap.gov.rs

podnosilac dostavlja: račun, odnosno fakturu ili otkupni list, kao i otpremnicu i dokaz o plaćanju i to: potvrdu o prenosu sredstava ili izvod, overene od strane banke, odnosno izjavu o prebijanju (kompenzaciji), za isporučene i prodate količine suncokreta roda 2022. godine pravnom licu ili preduzetniku koji se bavi preradom, skladištenjem odnosno izvozom suncokreta.

Sva dokumenta moraju da glase na podnosioca zahteva i prilažu se u originalu ili overenoj kopiji.

Zahtev za ostvarivanje prava na finansijsku podršku poštom na adresu: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja, Bulevar kralja Aleksandra br. 84, 11000 Beograd,

Dodajte komentar

Ostavite odgovor