Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Голубац | 4. октобар 2023.

Повратак на врх

Врх

Нема коментара

Нема рока за пријављивање на еАграр

Нема рока за пријављивање на еАграр
golubac.org.rs

Подсећамо све пољопривредне произвођаче да крајњи рок за пријаву у систем еРПГ не постоји те сте у могућности да пријаву и обнову статуса газдинства одрадите све до тренутка подношења захтева за жељену субвенцију.

Почетак расписивања јавних позива, 3. априла, никако не значи да је то крајњи рок за пријављивање у еРПГ, који је неограничен. У случају да јавни позиви за субвенције које су предмет вашег интересовања почињу касније, нема потребе да журите са ажурирањем и обновом статуса газдинства.

Први јавни позив који ће бити расписан 3. априла је онај за субвенције по хектару и биће отворен чак 45 дана, до 15. маја, како би сви пољопривредни произвођачи имали довољно времена за сређивање стања у регистрима и обнове статуса газдинства.

Како бисте могли да планирате и да се припремите за пријављивање у електронски регистар пољопривредних газдинстава (еРПГ) упознајемо вас са планом расписивања јавних позива:

  1. Млеко 1. квартал од 3. до 15. априла
  2. Давање по хектару од 3. априла до 15. маја
  3. Генетика од 15. априла до 15. маја
  4. Пчеле од 1. до 20. маја
  5. Краве за узгој телади од 10. априла до 10. маја
  6. Тов од 20. априла до 10. маја

Подсећамо, тренутак расписивања јавног позива за субвенцију за коју хоћете да се пријавите није крајњи рок за регистрацију у еРПГ, то можете учинити током целог трајања јавног позива.

Додајте коментар

Оставите одговор