Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golubac | 1. jun 2023.

Povratak na vrh

Vrh

Nema komentara

Od sutra prijavljivanje za davanja po hektaru

Od sutra prijavljivanje za davanja po hektaru
golubac.org.rs

http://www.minpolj.gov.rs/od-sutra-prijavljivanje-za-davanja-po-hektaru/

Javni poziv za davanja po hektaru u iznosu od 9.000 dinara biće raspisan sutra, 7. aprila, a  poljoprivredni proizvođači će svoje zahteve moći da podnose do 31. maja. Neće biti čekanja zatvaranja javnog poziva, već će poljoprivrednicima sredstva biti isplaćivana odmah po obradi zahteva, kako bi što pre došli do novca koji im je potreban …
www.minpolj.gov.rs

 Javni poziv za davanja po hektaru u iznosu od 9.000 dinara biće raspisan sutra, 7. aprila, a  poljoprivredni proizvođači će svoje zahteve moći da podnose do 31. maja.

Neće biti čekanja zatvaranja javnog poziva, već će poljoprivrednicima sredstva biti isplaćivana odmah po obradi zahteva, kako bi što pre došli do novca koji im je potreban za setvu.

Subvencija po hektaru obuhvata 6.000  dinara plus 3.000 dinara regres za gorivo.

Kako bi što veći opseg poljoprivrednika  mogao da dobije ovu vrstu podsticaja, ove godine je pomeren datum preseka stanja registrovanih gazdinstava i produžen sve do kraja trajanja javnog poziva.

Ranije je bilo propisano da za ovu vrstu subvencija mogu konkurisati poljoprivredna gazdinstva koja su bila registrovana do septembra prethodne godine.

Dodajte komentar

Ostavite odgovor