Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Голубац | 28. септембар 2022.

Повратак на врх

Врх

Нема коментара

Расписан конкурс за подношење предлога пројеката у оквиру Програма Exchange 4

Расписан конкурс за подношење предлога пројеката у оквиру Програма Exchange 4
golubac.org.rs

Конкурс за подношење предлога пројеката у оквиру Exchange 4 грант шеме расписан је 20. маја, а рок за доставу пројеката је 4. јул 2013. године.

Exchange 4 је двогодишњи програм који финансира Европска унија. Њиме руководи Делегација Европске уније у Србији, а спроводи Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије.

Општи циљ Програма EXCHANGE 4 је да допринесе процесу стратешких промена на локалном нивоу кроз унапређење административних капацитета и ефикасности пружања услуга  у јединицама локалне самоуправе у Србији, у складу са принципима реформе јавне управе, посебним националним политикама и праксом ЕУ.

Како би допринео постизању општег циља, сврха Програма је јачање јединица локалне самоуправе у области општинског планирања, финансија и пружања услуга, на основу постигнитих резултата из претходних фаза програма подршке јачању капацитета локалних самоуправа.

Више информација о конкурсу можете видети на  www.exchange.org.rs и www.skgo.org/contests/82/EXCHANGE+4+-+Poziv+za+podno%C5%A1enje+predloga+projekata

 

Opštinska uprava Golubac
Odeljenje za finansije i privredu
Odsek za LER
Saša Bogićević

Додајте коментар

Оставите одговор