Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Golubac | 31. oktobar 2020.

Povratak na vrh

Vrh

Nema komentara

Raspisan konkurs za podnošenje predloga projekata u okviru Programa Exchange 4

Raspisan konkurs za podnošenje predloga projekata u okviru Programa Exchange 4
golubac.org.rs

Konkurs za podnošenje predloga projekata u okviru Exchange 4 grant šeme raspisan je 20. maja, a rok za dostavu projekata je 4. jul 2013. godine.

Exchange 4 je dvogodišnji program koji finansira Evropska unija. Njime rukovodi Delegacija Evropske unije u Srbiji, a sprovodi Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije.

Opšti cilj Programa EXCHANGE 4 je da doprinese procesu strateških promena na lokalnom nivou kroz unapređenje administrativnih kapaciteta i efikasnosti pružanja usluga  u jedinicama lokalne samouprave u Srbiji, u skladu sa principima reforme javne uprave, posebnim nacionalnim politikama i praksom EU.

Kako bi doprineo postizanju opšteg cilja, svrha Programa je jačanje jedinica lokalne samouprave u oblasti opštinskog planiranja, finansija i pružanja usluga, na osnovu postignitih rezultata iz prethodnih faza programa podrške jačanju kapaciteta lokalnih samouprava.

Više informacija o konkursu možete videti na  www.exchange.org.rs i www.skgo.org/contests/82/EXCHANGE+4+-+Poziv+za+podno%C5%A1enje+predloga+projekata

 

Opštinska uprava Golubac
Odeljenje za finansije i privredu
Odsek za LER
Saša Bogićević

Dodajte komentar

Ostavite odgovor