Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Голубац | 19. април 2024.

Повратак на врх

Врх

Нема коментара

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРОМЕНИ СТАТУТА ОПШТИНЕ ГОЛУБАЦ

ЈАВНА РАСПРАВА О НАЦРТУ ОДЛУКЕ О ПРОМЕНИ СТАТУТА ОПШТИНЕ ГОЛУБАЦ
golubac.org.rs

Јавна расправа о нацрту Одлуке о изменама Статута општине Голубац одржаће се од  08.11.2019. године до 27.11.2019. године. Општинско веће општине Голубац позива грађане,удружења, стручну и осталу јавност, да се упознају са текстом нацрта Одлуке о промени  Статута општине Голубац, коју је израдила Скупштинска комисија за израду нацрта Одлуке о промени статута општине Голубац (број Одлуке 110-4/2019 од 15.10.2019. године).

            Предлози, сугестије и иницијативе достављају се Општинском већу општине Голубац, путем електронске поште на адресу office@golubac.org.rs или на адресу Општинско веће општине Голубац, Цара Лазара 15,12223 Голубац.

            У току спровођења јавне расправе о нацрту Одлуке о промени Статута општине Голубац биће одржан округли сто дана 25.11.2019. године са почетком од 11.00 часова у свечаној сали Скупштине општине Голубац, улица Цара Лазара 15. Округлом столу поред чланова Скупштинске комисије за израду нацрта Одлуке о промени статута општине Голубац могу присуствовати сва заинтересована лица.

            У току јавне расправе сачињава се извештај који садржи све предлоге и сугестије изнете у јавној расправи, као и ставове органа надлежног за припрему предлога аката о поднетим предлозима и сугестијама са образложењем разлога за њихово прихватање, односно неприхватање.

            Овај јавни позив се објављује на интернет презентацији општине Голубац, као и на огласној табли Општинске управе Голубац.

            Саставни део овог јавног позива је нацрт Одлуке о промени Статута општине Голубац, коју је израдила  Скупштинска комисија за израду нацрта Одлуке о промени Статута општине Голубац.

Нацрт Одлуке о изменама Статута општине Голубац можете погледати на линку

Додајте коментар

Оставите одговор