Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Голубац | 16. април 2024.

Повратак на врх

Врх

Нема коментара

Uskoro: Lokalni Pazar!

Uskoro: Lokalni Pazar!
golubac.org.rs

Podrška lokalnim proizvođače hrane i pića i pomoć kupcima da dođu do željenih proizvoda!

Požarevac, 08. april 2020.

U ambijentu epidemije prouzrokovane širenjem koronavirusa i posledičnih mera koje su poremetile svakodnevicu svakog pojedinca kao i društva u celini, više nego ikad smo upućeni jedni na druge, na našu porodicu, komšije, poznanike. Kako bi šta uspešnije zajednički prebrodili ovaj period, neophodno je da se okrenemo drugim načinima razmišljanja i funkcionisanja. 

Podstaknuti aktuelnim potrebama, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je u saradnji sa marketinškom agencijom „Posh“ i NVO „Pro.Tok21“, te u partnerstvu sa Gradovima i Opštinama iz regiona Braničevo-Podunavlje, pokrenula inicijativu „Lokalni Pazar“. 

Cilj ove inicijative je povezivanje kupaca sa proizvođača hrane i pića u njihovim lokalnim zajednicama i to kroz uspostavljanje Internet portala Lokalni Pazar, koji će omogućiti lako pretraživanje ponude proizvoda u komšiluku, stupanje u kontakt sa starim i novim proizvođačima sira, rasada ili svežeg povrća i dogovor o preuzimanju željenih proizvoda.

Zapratite Lokalni Pazar već danas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a za koji dan planirajte posetu Internet Portalu www.lokalnipazar.rs i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu!

Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!

Više informacija:

Ivana Antonijević, RRA „Braničevo-Podunavlje“

ivana.antonijevic@rra-bp.rs, 060/5 100 500

Додајте коментар

Оставите одговор