Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Голубац | 29. март 2024.

Повратак на врх

Врх

Нема коментара

Културна дешавања библиотеке Голубац за наступајући период

Културна дешавања библиотеке Голубац за наступајући период
golubac.org.rs

02.03.2016. u sali bioskopa u Golupcu biće predstavljene 3 filmske projekcije i to u:

1. U 16 časova – Dobri dinosaurus (Kako bi bilo da su ljudi i dinosaurusi živeli u isto vreme i bili prjatelji? Studio „Piksar“ je dao veoma zanimljiv odgovor u obliku animiranog filma „Dobri dinosaurus
Glavni junaci dirljive priče su jedan apatosaurus po imenu Arlo pronalazi ljudskog prijatelja, dečaka Pegu. Dok bude putovao kroz nemilosrdne i misteriozne predele, Arlo će naučiti kako da se izbori sa svojim strahovima i otkriće za šta je stvarno sposoban.
Cena ulaznice : 250 dinara)

dobri-dinosaurus-660x371

2. U 18 časova -Dedpul Film je zasnovan na Marvelovom stripu o nekonvencionalnom anti-heroju Dedpulu. U fokusu priče je bivši pripadnik specijalnih jedinica – plaćenik Vejd Vilson koji nakon rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u njegov alter ego, Dedpula. 250 dinara

deadpool-DMC_2670_v068_matte.1045_rgb.0.0

3. U 20 časova – PEDESET NIJANSI CRNE (FIFTY SHADES OF BLACK Cena ulaznice: 250 dinara

Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka! Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza “Ukleta kuća”, “Mrak film” i “Bele ribe”, stiže parodija kakvu do sad niste videli. Spremite se za erotsku komediju “PEDESET NIJANSI CRNE” koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Crnog.

black_thumb-600x338

03.03. 2016. Biće održan i koncert Miloša Radovića sa početkom u 19 časova u sali bioskopa, kao uvertira za predstojeći Praznik žena. Ulaz za koncert Miloša Radovića je slobodan.

image

 

Додајте коментар

Оставите одговор